پایگاه اطلاع رسانی سامانه های دانش آموزی

تعرفه تبلیغات در سایت

 

زور آموزش و پرورش به مافیای کنکور نمی رسد

 

خبر گزاری سناد _ در مراسمی با حضور وزیر آموزش و پرورش از کتاب های جدید التألیف درسی رونمایی و از 33 مؤلف برتر کتاب های درسی نیز قدردانی شد.

 

 

سخنان وزیر آموزش و پرورش در مراسم رونمایی از کتب جدید التالیف

به گزارش پرتال خبری سامانه های دانش آموزی و به نقل از صدا وسیما _ وزیر آموزش و پرورش در این مراسم گفت: امسال پایه دوازدهم در نظام آموزشی مستقر شد و قرار است تا ۴ سال آینده کتاب جدیدی نداشته باشیم البته موارد تکمیلی و اصلاحی را اعمال خواهیم کرد.

 

سید محمد بطحایی افزود: رئیس‌جمهور هم امسال در آغاز سال تحصیلی خطاب به دانش‌آموزان گفتند که از نگاه خود کتاب‌های درسی را مورد نقد قرار دهند و از سازمان پژوهش می‌خواهم مسابقه‌ای را برگزار کند تا گروهی از دانش‌آموزان به عنوان مخاطبان اصلی کتاب‌های درسی آن‌ها را نقد کنند.

 

وی تأکید کرد: امروز برنامه رسمی درسی مدارس به شدت در معرض تهدید از سوی دایه‌های مهربان‌تر از مادر قرار گرفته است و حجم فراوان کتاب‌های کمک آموزشی و جزوات آمادگی آزمون به شدت برنامه درسی و کتاب‌ها را تهدید می‌کند.

 

بطحایی گفت: این روند باعث شده است بچه‌ها احساس کنند دیگری نیازی به ۹ ماه حضور در مدرسه نیست و کتاب‌های کمک آموزشی را می‌خوانم و می‌روم امتحان می‌دهم و به جای ۹ ماه تحصیل و حضور در مدرسه ظرف مدت یک ماه به صورت فشرده دروس را می‌خواند و برای شرکت در امتحانات نهایی آماده می‌شود.

 

وی افزود: تبلیغات مؤسسات خصوصی درباره کتاب‌های کمک درسی بسیار حجیم است و اعتراف می‌کنم هنوز زورمان به مؤسسات کنکور نرسیده است و هنوز درآمد‌های میلیاردی آن‌ها پا برجاست.

 

وزیر آموزش و پرورش تأکید کرد: باید با فساد موجود که در مدارس حاکم شده است مبارزه کنیم و در گام نخست ورود مؤسسات خصوصی و کتاب‌های کمک آموزشی را با دوره ابتدایی ممنوع کردیم.

آموزش و پرورش ,وزیر آموزش و پرورش ,کنکور سراسری ,موسسات کنکور ,مافیای کنکور ,کتب جدید التالیف ,نظام جدید ,نظام آموزشی ,کمک درسی ,آغاز ترم پاییز ,مدارس ,رئیس جمهور,...
نویسنده : نادر رفیعی بازدید : 98 تاريخ : 26 مهر 1397 ساعت: 2:20

 

سود و زیان‌های تمام وقت شدن برای معلمان

 

خبر گزاری سناد _ یک پژوهشگر حوزه آموزش‌ و پرورش با تشریح ابعاد مختلف طرح معلم تمام وقت گفت: عدم تناسب میان افزایش ساعات کار و افزایش میزان دریافتی اجحافی در حق معلمان، گامی مؤثر در جهت افت کیفیت آموزش و پرورش و تضعیف اعتماد معلمان است.


 

بررسی سود وضرر طرح معلمان تمام وقت

آن گونه که وزیر آموزش‌وپرورش درباره این طرح گفته قرار است که به تدریج به سمت تمام‌وقت شدن معلمان حرکت کنیم، البته در گام نخست باید اعتبار مورد نیاز و‌ انگیزه‌های لازم در معلمان تأمین شود. البته نمی‌توانیم به معلمان اجبار کنیم به جای 24 ساعت در هفته، 36 ساعت در مدرسه حضور داشته باشند بلکه با ایجاد‌ انگیزه‌های لازم باید هر کدام از معلم‌ها به اختیار تمام‌وقت شوند.

هم‌اکنون سوالاتی درباره طرح معلم تمام وقت مطرح است، اینکه آیا این طرح به بهبود معیشت معلمان کمک خواهد کرد، با اجرای آن و افزایش ساعت حضور معلمان در مدرسه فرصتی برای رشد و اعتلای آنها و در نتیجه دانش‌آموزان فراهم می‌شود یا اینکه انگیزه اصلی این طرح پرکردن خلا کمبود معلم است؟

در این مقاله از پرتال خبری سناد با نظرات یکی از کارشناسان در این خصوص آشنا خواهیم شد. وی مصاحبه مفصلی با خبرگزاری تسنیم داشته است

حجت‌الله بنیادی پژوهشگر حوزه آموزش‌وپروش در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری تسنیم به تشریح زوایای مختلف طرح معلم تمام وقت پرداخت و گفت: طرح تمام وقت شدن معلمان که کلیات آن از طرف معاونت پشتیبانی و توسعه مدیریت آموزش و پرورش اعلام شده طرحی است که به ظاهر منطبق بر هدف‌های عملیاتی سند تحول بنیادین است ولی در واقع نه تنها منطبق بر سند تحول و دیگر اسناد و سیاست‌های بالادستی نیست بلکه در تعارض جدی با آنهاست.

 

معلم تمام وقت؛ نه دوای کمبود معلم و نه مؤثر در بهبود معیشت

وی افزود:کلیات این طرح این چنین است که اگر معلم 6 ساعت بیشتر از ساعت موظف تدریس کند به فوق‌العاده شغلش 25 درصد اضافه خواهد شد. به طور خلاصه می‌توان گفت این طرح نه به رفع کمبود معلم منجر خواهد شد و نه تأثیر مثبتی در میزان پرداخت به معلمان خواهد داشت. این طرح علاوه بر این که با عدم استقبال معلمان مواجه است، موجب خدشه‌دار شدن هر چه بیشتر اعتماد معلمان به دیگر طرح‌های آموزش و پرورش خواهد شد.

 

این پژوهشگر حوزه آموزش‌وپرورش گفت: اولین نکته در خصوص این طرح جایگاه این طرح در سند تحول بنیادین، زیر نظام‌های سند و برنامه اجرایی سند تحول ( ابلاغی مهر ماه 1397) است. در همه اسناد بالادستی تأکید بر نظام جبران خدمات، تأمین رفاه، بهبود معیشت و منزلت معلمان در راستای افزایش انگیزه، شایستگی و توانمندی آنان است. مطابق هدف عملیاتی شماره 12 سند تحول، «برقراری الگوی جبران خدمات و تامین رفاه نیروی انسانی در خور منزلت فرهنگیان با توجه به لزوم تمام وقت شدن آنان»  پیش بینی شده است. در سیاست‌های ابلاغی  رهبر معظم انقلاب 1392 بر «اعتلای منزلت اجتماعی معلمان و افزایش انگیزه آنان برای خدمت مطلوب با اقدامات فرهنگی و تبلیغی و خدمات و امکانات رفاهی و رفع مشکلات مادی و معیشتی فرهنگیان» تاکید شده است اما باید گفت که عدم طراحی و تصویب نظام خدمات مناسب برای فرهنگیان و محدود کردن تمام وقت شدن معلمان به اضافه شدن 6 ساعت به ساعات تدریس موظف آنان، برداشتی ناصحیح از سند تحول واجحافی بزرگی در حق معلمان است.

 

بنیادی ادامه داد: مطابق هدف عملیاتی(12) و راهکارهای ذیل آن و همچنین پیوست برنامه اجرایی سند تحول (از 1397 تا 1400)بر طراحی نظام جبران خدمات متناسب با شأن معلمان تاکید شده است بنابراین اگر آموزش و پروش بخواهد در راستای سند تحول و اهداف صریح آن حرکت کند باید نسبت به طراحی و تصویب نظام پرداخت و جبران خدمات متناسب با شأن و منزلت معلمان اقدام کند.

 

بخش های از طرح معلمان تمام وقت اجحاف بزرگ در حق معلمان

وی تاکید کرد: اضافه کردن 25 تا 30 درصد به ساعات تدریس یک معلم و افزایش 25 درصدی  فقط یک بند از حقوق معلمان(فوق العاده شغل)، نه تنها در راستای سند تحول و جبران خدمات و تأمین رفاه معلمان نیست، بلکه اجحافی بزرگ در حق معلمان و نظام تعلیم و تربیت کشور است.

 

این پژوهشگر حوزه آموزش‌وپرورش گفت: نکته مهم دیگر در خصوص این طرح، عدم بیان شفاف اهداف آن است. نگاهی به وضعیت آموزش و پرورش در چندماه گذشته از کمبود 84 هزار معلم (مطابق نامه رسمی وزیر آموزش و پرورش) تا حذف فوق‌العاده سختی شرایط کار معلمان، ارسال اصلاحیه قانون مدیریت  به مجلس  در ماه‌های پایانی سال 1396  بدون بازنگری در مفاد مربوط به نظام جبران خدمات معلمان و مهمترین آنها طرح رتبه بندی معلمان که همچنان در کمیسیون‌های دولت در دست بررسی است همگی نشان از نگاه نامسنجم و مقطعی به نظام جبران خدمات و تأمین معیشت معلمان است. ارائه طرح تمام وقت شدن معلمان در شرایط کنونی آموزش و پرورش نمی‌تواند هدفی جز رفع کمبود معلم و رفع بخشی از کمبود اعتبارات آموزش و پرورش داشته باشد.

 

طرح معلم تمام وقت به دنبال جبران کمبود معلم و بودجه

بنیادی یادآور شد: هر چند که مسئولان آموزش و پرورش در توجیه مزایای این طرح بر نکاتی همچون لحاظ شدن این افزایش در حقوق ماهانه و بازنشستگی یادکرده‌اند اما هدف اصلی این طرح در بیانات و اظهار نظرهای آنان مبهم و نامعین است. از سویی، نگاه تک بعدی و اقتصادی به آموزش و پرروش که در سالیان اخیر قوت پیداکرده است، این موضوع را به ذهن متبادر می‌کند که آموزش و پرورش برای رهایی از دو مشکل کمبود معلم و کمبود بودجه و اعتبارات دست به ارائه و اجرای چنین طرحی می‌زند. طرحی که این نگرانی را ایجاد می‌کند بعد از گذشت چند سال و بدون افزایش متناسب در حقوق و مزایا  ساعات تدریس معلمان را به 36  ساعت افزایش دهد.  اگر هدف اصلی این طرح را بهبود نظام جبران خدمت و بهبود معیشت معلمان فرض کنیم، ضرورتی به چنین طرحی نبود و آموزش و پرورش و دولت می‌توانست در زمان ارائه اصلاحیه قانون مدیریت، نظام پرداخت متناسب معلمان را از رتبه‌بندی تا قانونی‌کردن فوق العاده سختی شرایط کار را تدوین و تصویب کند.

 

این پژوهشگر حوزه آموزش‌‌ وپرورش بیان کرد: بدیهی است که افزایش 6  ساعت تدریس در هفته مشروط به نیاز منطقه آموزش و پرورش به اضافه تدریس معلمان و نه افزایش 6 ساعت حضور یک معلم در مدرسه، طرحی است که هدف اصلی آن رفع کمبود معلم و بودجه و اعتبارات است.  

 

کاهش نرخ پرداختی به معلمان از میزان نرخ حق‌التدریس

وی خاطرنشان کرد:‌ در همه سازمان‌ها هنگام کمبود نیروی انسانی سعی می‌شود با افزایش در نرخ‌های اضافه کار و ایجاد اهرم‌های تشویقی و انگیزشی کارکنان را برای انجام کار اضافه‌تر ترغیب و تشویق کنند. این طرح آموزش و پرورش نه تنها فاقد افزایش در نرخ اضافه‌کار و ساز‌وکارهای تشویقی برای معلمان است، بلکه نرخ پرداختی به معلمان را  از میزان اضافه کار و نرخ حق‌التدریس آنان نیز کاهش داده است.  نرخ هر ساعت حق التدریس یک معلم، یکصدم  بندهای اصلی حقوق وی(حق شغل و حق شاغل) است. افزایش 6 ساعت تدریس یک معلم در هفته معادل 24 ساعت در ماه می‌شود و افزایش حقوق ناشی از آن باید حداقل 24 درصد بندهای اصلی حقوق یک معلم باشد.

 

بنیادی ادامه داد: به این معنا که یک معلم با 24 ساعت کار در هفته، ساعت کار وی در ماه تقریباً 100 ساعت می‌شود. بنابراین در یک نگاه عادلانه، به ازای هر ساعت اضافه کار، نرخ حق التدریس به میزان یکصدم حقوق می‌شود. با همین نگرش زمانی که ساعات کار یک معلم به میزان 25 درصد اضافه می‌شود،  در یک نگاه حداقلی و منصفانه باید حق شغل و حق شاغل وی نیز به میزان 25 درصد اضافه شود. لذا در یک نگاه منصفانه و یک نظام پرداخت عادلانه، اضافه شدن 25 تا 30 درصد به ساعات تدریس یک معلم  باید افزایشی 25 درصد حقوق وی را به دنبال داشته باشد. 

 

ضرورت افزایش 25 درصدی حق شغل و شاغل معلم به ازای افزایش 25 درصدی ساعات تدریس

 

این پژوهشگر حوزه آموزش وپرورش گفت: در طرح معلم تمام وقت ساعات تدریس یک دبیر دوره متوسطه که 24 ساعت(20 ساعت در  هفته برای افراد با 20 سال سابقه آموزشی)  در هفته است به میزان 6 ساعت در هفته اضافه می‌شود. افزایش 6 ساعت به معنای افزایش 25 درصدی ساعات کار یک معلم 24 ساعت موظف و افزایش بیش از 30 درصدی ساعات کار یک معلم 20 ساعت موظف است برای افزایش 25  تا 30 درصدی ساعات کار یک معلم باید به همین نسبت نیز حقوق و پرداختی مستمر او افزایش یابد. یعنی در ساده‌ترین حالت باید به ازای 25 تا 30 درصد افزایش در ساعات تدریس،  حق شغل و شاغل معلم نیز به  میزان 25 درصد اضافه شود.

 

وی بیان کرد: در این طرح مقرر شده است فقط  25 درصد به فوق العاده شغل اضافه شود. جالب توجه این است که فوق العاده شغل برای یک معلم با رتبه «عالی حرفه‌ای»  کمتر از 15 درصد حق شغل و شاغل است.  یعنی به ازای افزایش 25 تا 30 درصدی ساعات کار یک معلم، حقوق مستمر وی به میزان کمتر از 10 درصد اضافه می‌شود. عدم تناسب میان افزایش ساعات کار و افزایش میزان دریافتی،  اجحافی بزرگ در حق معلمان، گامی مؤثر در جهت افت کیفیت آموزش و پرورش، تزلزل بیشتر در برنامه‌ریزی منابع انسانی و تضعیف اعتماد معلمان است. 

 

بنیادی تاکید کرد: سازمان امور اداری و استخدامی کشور در ماه‌های پایانی سال 1396 اصلاحیه قانون مدیریت خدمات کشوری را به مجلس ارائه کرده است باوجود تأکیدات سند تحول بنیادین و سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری در سال 1392  مبنی بر «استقرار نظام پرداخت‌ها بر اساس تخصص، شایستگی‌ها و عملکرد رقابتی مبتنی بر نظام رتبه‌بندی حرفه‌ای معلمان»، نظام پرداخت معلمان در اصلاحیه قانون مدیریت، همان الگوی اولیه است.


چگونه باور کنیم افزایش 6 ساعت به ساعات تدریس معلمان برای افزایش توان مالی آنهاست؟

وی افزود: اعتلای منزلت اجتماعی معلمان و افزایش انگیزه‌ آنان برای خدمت مطلوب با اقدامات فرهنگی و تبلیغی، خدمات و امکانات رفاهی و رفع مشکلات مادی و معیشتی فرهنگیان یکی از مهمترین سیاست‌های ابلاغی است که باید در همه فرایندهای آموزش و پرورش مورد توجه قرار گیرد. مطابق مفاد ابلاغی و اسناد بالادستی باید نظام پرداخت معلمان متناسب با شأن منزلت و آنان، مرتفع‌کننده مشکلات مادی و معیشتی آنان و مبتنی بر شایستگی و عملکرد باشد.  در اصلاحیه قانون مدیریت نه  طرح رتبه‌بندی و صلاحیت حرفه‌ای معلمان، نه فوق‌العاده سختی شرایط کار (که اخیراً از احکام معلمان حذف شد) و نه لحاظ شدن فوق‌العاده ویژه در پاداش بازنشستگی دیده شده است.  این که اکنون در مهرماه 1397 و در حالی که آموزش و پرورش مطابق اعلام‌های رسمی با کمبود حدود 100 هزار نفری معلم روبرو بوده است، چگونه می‌توان باور کرد که افزودن 6 ساعت به ساعات تدریس موظف معلمان در راستای اصلاح نظام جبران خدمت و افزایش توان مالی آنان است.

 

طرح معلمان تمام وقت متاثر از غلبه نگاه اقتصادی و هزینه‌ای به آموزش‌وپرورش 

بنیادی ادامه داد: مطابق قانون تشکیل شورای عالی آموزش و پرورش هر گونه پیشنهادی برای تصویب در دیگر مراجع برون سازمانی ابتدا باید به تصویب شورای عالی آموزش و پرورش برسد. طرحی که بدون تصویب در شورای عالی آموزش و پرورش و بدون لحاظ کردن تأثیرات منفی آن بر کیفیت آموزش و پرورش به تصویب شورای حقوق و دستمزد رسیده است متأثر از غلبه نگاه اقتصادی و هزینه‌ای به آموزش و پرورش است و در بلندمدت ضربات سنگین‌تری را بر اقتصاد، توسعه، فرهنگ، اقتدار و همه امور کشور وارد خواهد کرد. 

 

وی بیان کرد: این که آموزش و پرورش توانسته است از شورای حقوق و دستمزد و شورای توسعه مدیریت مصوبه مستقل در خصوص پرداخت حقوق به معلمان مصوبه بگیرد اتفاق مهم و در‌خور توجهی است، اما چگونه است که برای افزایش ساعت کار معلمان و افزایش  نامتناسب و ناعادلانه حقوق آنان می‌توان از دو  شورای حقوق و دستمزد و شورای توسعه مدیریت مصوبه گرفت ولی برای یک نظام پرداخت و جبران خدمات عادلانه و متناسب با جایگاه، نقش و شأن معلم نمی‌توان مصوبه گرفت؟ اخذ چنین مصوبه‌ای از دو شورای اصلی در تعیین نظام پرداخت حکایت از بازبودن مسیر و وجود، راهکارهای قانونی، امکان و فرصت کافی برای طرح موضوعات مرتبط با نظام جبران خدمات معلمان در این شورها دارد. متنها باید پیشنهاد‌دهندگان نگرش، باور و توان کارشناسی لازم برای ارائه پیشنهادهای منسجم و قوی منطبق بر اسناد بالادستی را برای بهبود معیشت معلمان دارا باشند.

 

این پژوهشگر حوزه آموزش‌وپرورش یادآورشد: به نظر می‌رسد ارائه و تصویب پیشنهادی مبنی بر افزایش دادن  25 تا 30 درصدی ساعات تدریس معلمان و فقط افزایش 25 درصدی یکی از بندهای حکم حقوقی معلمان (فوق العاده شغل)  پیشنهادی کارشناسی شده نیست و شاید هم کارشناسی شده است.! 

 

بنیادی مطرح کرد: از طرفی اگر برای آموزش و پرورش و سازمان‌های تأمین کننده بودجه و اعتبارات این امکان وجود دارد که ساعات اضافه کار یک معلم اگر تحت عنوان ساعات موظف قرار گیرد، مبالغ آنرا به موقع بپردازند چرا همان مبالغ اضافه کار را در زمان معین خود و به طور ماهانه پرداخت نمی‌کنند؟  آیا بهتر و درست این نیست که آموزش و پرورش برای رفع کمبود معلم، ابتدا نسبت به پرداخت به موقع حق التدریس  خود را متعهد بداند و در گام بعدی با افزایش نرخ اضافه کار معلمان متناسب با شرایط کنونی اقتصادی جامعه، انگیزه معلمان را برای پذیرش حق التدریس افزایش دهند. این که آموزش و پرورش بخواهد برای رفع کمبود معلم به دنبال استفاده از اضافه تدریس معلمان باشد یکی از بهترین راهکارها برای حل این معضل  است.

 

طرح معلم تمام وقت آموزش‌وپرورش را در بحران جدیدی قرار خواهد داد

وی ادامه داد: استفاده از طرح تمام وقت شدن(تدریس تمام وقت) معلمان برای رفع کمبود معلم که ناشی از ضعف برنامه‌ریزی منابع انسانی است، آموزش‌و پرورش را  در بحران جدید و پیچیده دیگری قرار خواهد داد. در زمینه عدم امکان اجرای بلندمدت این طرح نیز می‌توان به تأثیر نقل و انتقال معلمان و عدم نیاز همه مناطق آموزش‌و پرورش به اضافه کار معلمان اشاره کرد اگر فرض کنیم یک معلم در یک منطقه آموزش و پرورش طی 5 سال مشمول این طرح بوده و به دلایلی به منطقه دیگری منتقل می‌شود که آن منطقه نیاز به اضافه‌کار (حق التدریس) ندارد تکلیف کسور بازنشستگی (با فرض عدم وجود موانع قانونی) دیگر او چه می‌شود؟ اگر منطقه مقصد به حق التدریس نیاز نداشته باشد، آیا ساعات موظفی او همچنان باید 30 ساعت باقی بماند؟

 

این پژوهشگر حوزه آموزش‌وپرورش تاکید کرد: در مجموع می‌توان گفت افزودن 6 ساعت به ساعات تدریس موظف معلمان تحت عنوان طرح تمام وقت شدن معلمان، برداشتی ناصحیح از مفاد سند تحول در زمینه تمام وقت شدن معلمان و توجه به معیشت، توانمندی و منزلت آنان است. از آنجا که در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش علاوه بر توجه به معیشت و نظام پرداخت؛  تأکید فراوانی بر «توسعه‌ مهارت حرفه‌ای و توانمندی‌های علمی و تربیتی معلمان با ارتقاء کیفی آموزش‌های ضمن خدمت و برنامه‌ریزی برای روزآمد کردن اطلاعات تخصصی و تحصیلات تکمیلی معلمان متناسب با نیاز آموزش و پرورش»  شده است با اجرای این طرح و افزایش ساعات تدریس  معلمان به 30 ساعت حداقل فرصتی که یک معلم برای ارتقاء دانش و مهارت  در اختیار داشت از وی سلب می‏‌شود.

 

بنیادی گفت:‌مطابق مفاد مختلف سند تحول و مبانی نظری آن و همچنین سیاست‌های ابلاغی مقام معظم رهبری توجه به معیشت و منزلت معلمان بارها مورد تأکید قرار گرفته است. در این طرحی که به تصویب شورای حقوق و دستمزد رسیده است، بدون توجه به الزامات و تکالیفی که سند تحول و مصوبات مجلس برای دولت معین کرده همچنان طراحی یک نظام مناسب پرداخت برای معلمان مغفول مانده است. در نهایت این طرح علاوه بر اجحافی که در حق معلمان مشمول(با توجه به اختیاری بودن) روا می‌دارد در بلندمدت، برنامه‌ریزی منابع انسانی آموزش و پرورش را از وضعیت نابسامان کنونی، بیشتر نابسامان خواهد کرد.

 

فرهنگیان ,آموزش و پرورش ,وزارت آموزش و پرورش ,معلمان ,معلمان تمام وقت ,سود و زیان معلمان تمام وقت ,طرح معلمان تمام وقت ,معیشت فرهنگیان,...
نویسنده : نادر رفیعی بازدید : 71 تاريخ : چهارشنبه 25 مهر 1397 ساعت: 2:21

 

گزارش تصادف اتوبوس حامل دانش آموزان به مجلس

 

به گزارش سناد _ اتوبوس دانش‌آموزان تبریز روز (سه شنبه 18 مهر) در ورودی شهر تبریز دچار سانحه شد که بر اثر آن 2 دانش‌آموز و یک مربی جان خود را از دست دادند.


تدوین گزارش تصادف اتوبوس دانش آموزان تبریزی در مجلس

ضیاءالله اعزازی، نماینده مردم بُناب در مجلس شورای اسلامی، در گفت‌وگو با خبرنگاران با اشاره به تصادف اخیر اتوبوس دانش‌آموزان تبریز، اظهار داشت: بنده و سخنگوی کمیسیون آموزش و تحقیقات از سوی مجلس مامور بررسی ابعاد این حادثه و ارائه گزارش به نمایندگان شدیم. پایگاه خبری سامانه دانش آموزی این رویداد را پوشش خواهد داد و شما می توانید با سناد همراه باشید.

وی با بیان اینکه از سازمان راهداری و حمل و نقل جاده‌ای، پلیس راهور و همچنین سایر دستگاه‌های ذیربط در این باره گزارش خواسته‌ایم، افزود: پس از دریافت گزارشات لازم درباره اینکه قصور از سوی چه کسی و یا کدام دستگاه بوده، اعلام نظر می‌کنیم.

نماینده مردم بناب در مجلس با بیان اینکه ما به دنبال این هستیم که به بهترین وجه به مصدومین حادثه رسیدگی شود، ادامه داد: بنده بلافاصله پس از مطلع شدن از این حادثه طی تماس تلفنی با مسئولان ذیربط، رؤسای اورژانس و بیمارستان، هماهنگی‌های لازم جهت رسیدگی هر چه سریعتر و بهتر با حادثه دیدگان، را انجام دادم.

اعزازی تصریح کرد: پس از بررسی ابعاد حادثه و دریافت گزارشات از دستگاه‌های ذیربط گزارشی را تدوین و آن را در هفته آینده و پس از سرکشی نمایندگان به حوزه‌های انتخابیه به کمیسیون آموزش به عنوان کمیسیون تخصصی ارائه می‌کنیم.

 

دانش آموزی ,آموزش و پرورش ,مجلس شورای اسلامی ,تصادف اتوبوس ,تصادف اتوبوس دانش آموزان ,اردوهای دانش آموزی ,لغزندگی جاده ,دانش آموزان مجروح ,کشته شدن دانش آموزان ,...
نویسنده : نادر رفیعی بازدید : 49 تاريخ : سه شنبه 24 مهر 1397 ساعت: 1:33

 

بررسی تعطیلی مدارس در زمان آلودگی هوا/استقرار دوچرخه درایستگاه های مترو

 

خبر گزاری سناد _ رئیس کمیسیون محیط زیست و سلامت شورای شهر تهران گفت: طرح تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را بررسی می‌کنیم و یکی از طرح‌هایی که می‌تواند آسیب‌های آلودگی هوا را کاهش دهد تعطیلی مدارس در زمستان است.

به گزارش پرتال خبری سامانه دانش آموزی، زهرا صدراعظم نوری در گفت‌وگو با خبرنگاران، درباره تمهیدات صورت گرفته برای کاهش آلودگی هوا در فصل پاییز اظهار داشت: کمیسیون محیط زیست یکی از مواردی که دنبال می‌کند و برنامه‌های مختلفی را دارد موضوع آلودگی هوا است و اقداماتی نیز در این حیطه انجام داده است. 

وی ادامه داد: باید اقدامات تمامی دستگاه‌های مربوطه در کاهش آلودگی هوا ساماندهی شود تا با اهتمام بیشتری در جهت کاهش آلودگی هوا اقداماتی صورت بگیرد. 

صدراعظم نوری گفت: بر این اساس جلساتی را با معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران برگزار کرد‌ایم و از سامان‌های مرتبط با  آلودگی هوا بازدیدهایی به عمل آمده تا بتوانیم به اهماهنی‌های صورت گرفته پیشنهادهایی را برای کاهش آلودگی هوا در مقطع وارونگی داشته باشیم و این پیشنهادها را به استانداری و کمیته اضطرار آلودگی هوا ارائه می‌دهیم. 

رئیس کمیسیون محیط زیست و سلامت شورای شهر تهران گفت: اقدامات ما باید به سمتی برود که قبل از پدیده وارونگی هوا و افزایش آلودگی انجام شود و در حال حاضر طرح تعطیلی مدارس و دانشگاه‌ها را بررسی می‌کنیم و یکی از طرح‌هایی که می‌تواند آسیب‌های آلودگی هوا را کاهش دهد تعطیلی مدارس در زمستان است و امیدواریم بتوانیم این پدیده را امسال مدیریت کنیم. 

وی درباره تعطیلی مدارس گفت: با کمیته خاصی که در این خصوص تشکیل شده است مذاکراتی داشته‌ایم و پیشنهاد داده شده است 4 روز قبل از افزایش آلودگی هوا تعطیلی مدارس اعلام شود تا مردم نیز برنامه‌ریزی‌های لازم را نیز داشته باشند. 

صدراعظم نوری گفت: معاونت حمل و نقل و ترافیک شهرداری تهران نیز نصب فیلتر جذب دوده بر روی اتوبوس‌ها را اجرایی کرده است و امیدواریم این اقدام در کاهش آلودگی هوا تاثیر بسزایی داشته باشد. 

وی افزود: در تابستان هم علی‌رغم اینکه گرمای شدیدی در تهران داشتیم وضعیت آلودگی هوا نابسامان نبود و در حال حاضر نیز هوای تهران در شرایط سالم قرار دارد. 

رئیس کمیسیون محیط زیست و سلامت شورای شهر تهران درباره اجرای طرح دوچرخه‌های اشتراکی نیز گفت: این طرح را در برنامه داریم و با معاونت مربوطه پیگیری می‌کنیم امیدواریم بتوانیم دوچرخه‌های اشتراکی را اجرایی کنیم البته هم اکنون پیشنهاد داده‌ایم که در هر ایستگاه مترو دوچرخه‌هایی وجود داشته باشد تا شهروندان بتوانند برای طی مسیرها از آن استفاده کنند.

 

دانش آموزی ,تعطیلی مدارس ,آلودگی هوا و تعطیلی مدارس ,کمیسیون محیط زیست ,شرایط تعطیلی مدارس ,زهرا صدر اعظم نوری ,شهرداری تهران,...
نویسنده : نادر رفیعی بازدید : 154 تاريخ : چهارشنبه 18 مهر 1397 ساعت: 22:46

 

class="post-title entry-title" style="padding: 0px; margin: 0px; outline: none; border: 0px none; box-sizing: border-box; zoom: 1; font-variant-numeric: normal; font-variant-east-asian: normal; font-stretch: normal; font-size: 40px; line-height: 1.25; font-family: IRANSans, tahoma; -webkit-font-smoothing: antialiased; letter-spacing: -0.05em; background-color: rgb(255, 255, 255);" style:f="">اولویت حذف کتاب های درسی با مقطع دبستان است

مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران گفت: اولویت آموزش و پرورش شهر تهران حذف آزمون‌های درسی و کتاب‌های کمک درسی از دوره ابتدایی است.

 

پرتال خبری سناد جزئیات بیشتری از این گزارش را در اختیار شما قرار می‌دهد.

 

 

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی سامانه های دانش آموزی، عباسعلی باقری، مدیرکل آموزش و پرورش شهر تهران در مراسم آیین رونمایی و الصاق نمادین برچسب سرویس مدارس شهر تهران با بیان اینکه یکی از شاخصه‌های توسعه هر کشوری آموزش و پرورش آن کشور به ویژه در سنین پایین است، گفت: کشورهای توسعه یافته آموزش پیش از دبستان را بیش از دیگر دوره‌ها مورد توجه قرار می‌دهند. هر کشوری که مسیر توسعه را طی کرده، این مسیر را از تعلیم و تربیت آغاز کرده حتی مسائل اقتصادی امروز اگر قرار است حل شود باید تعلیم و تربیتی مناسب داشته باشیم.

وی ادامه داد: باید خانواده‌های توانمندی داشته باشیم که بتوانند تعلیم و تربیت را که وظیفه اصلی خانواده است به خوبی انجام دهند. همچنین مدارس توانمندی داشته باشیم که بچه‌ها را برای زندگی امروز آماده کنند و تا وقتی که این موضوعات محقق نشود، قطعا پیشرفت نیز حاصل نخواهد شد.

مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران بیان کرد: یکی از دلایل بزرگ آلودگی هوای تهران تردد خودروهای تک‌سرنشین است کسی نیست که از مضرات آلودگی هوای تهران را نداند و نداند که اگر خودروهای تک‌سرنشین در تهران بیایند باعث افزایش آلودگی هوا می‌شوند همه ما این موضوعات را می‌دانیم اما باز هم با خودروهای تک‌سرنشین در سطح شهر تردد می‌کنیم علت این امر این است که ما نسبت به این موضوعات آگاهی داریم اما درباره آن تربیت نشده‌ایم. تربیت شدن وظیفه خانواده و مدرسه است. هر چقدر این تربیت ارتقا پیدا کند توسعه یافتگی کشور نیز بیشتر خواهد شد.

باقری با اشاره به مسائل اقتصادی روز گفت: افرادی که اقدام به خریداری مقدار زیادی ارز می‌کنند و آن را در منزل نگهداری می‌کنند این افراد هویت ملی و عرق ملی ندارند و بیشتر فردنگر بوده و خود را می‌بینند. این افراد باید در خانواده و مدرسه تربیت می‌شدند تا این گونه نباشند همه شئون اجتماعی، اقتصادی، فرهنگی و ... با تعلیم و تربیت آمیخته است و امیدوارم این شاخص توسعه یافتگی در ایران نیز بهتر شود.

وی با بیان اینکه تهران از نظر فضای آموزشی و نیروی انسانی فقیرترین استان کشور است، خاطرنشان کرد: با همه این دشواری‌هایی که در شهر تهران از نظر آموزشی وجود دارد آموزش و پرورش شهر تهران این آمادگی را دارد که در ابتدای مهر میزبان یک میلیون و یکصد هزار دانش‌آموز باشد. 31 شهریورماه جشن ملی شکوفه‌ها را برای پایه اول دبستان در تهران برگزار می‌کنیم.

وی ادامه داد: 56 هزار نیروی آموزشی در حدود 4300 مدرسه دولتی و غیردولتی شهر تهران آمادگی دارند تا به استقبال سال تحصیلی جدید رفته و در خدمت دانش آموزان باشند.

مدیر کل آموزش و پرورش شهر تهران با بیان اینکه از هماهنگی خوبی که در سطح استانداری تهران، فرمانداری تهران، پلیس راهور و نیروی انتظامی، شهرداری تهران و سازمان حمل و نقل ترافیک با آموزش و پرورش شهر تهران وجود دارد تصریح کرد: در تهران در شاخص‌هایی مانند قبولی کنکور و کسب رتبه‌های تک رقمی و حضور در المپیادها وضعیت بسیار مناسبی داریم و استان‌های دیگر با فاصله بسیار زیادی از ما قرار دارند اما این موضوعات ملاک نیست و درس زندگی کردن را باید در مدرسه داشته باشیم و امیدوارم در این زمینه پیش برویم.

باقری تاکید کرد: اولویت آموزش و پرورش شهر تهران حذف آزمون‌های درسی، کتاب‌های کمک درسی از دوره ابتدایی است و این اولویتی است که انشاالله در سال جدید تحصیلی آن را دنبال می‌کنیم خوشبختانه با هماهنگی‌هایی که صورت گرفته در خصوص سرویس مدارس نیز نسبت به سال‌های گذشته هماهنگی بهتری انجام شده و امیدوارم این هماهنگی‌ها همچنان ارتقا پیدا کند.

 

 

 

دانش آموزی,کتاب های درسی,آموزش و پرورش,کتا ب‌های درسی دبستان,آموزش و پرورش استان تهران,مدیر کل اموزش و پرورش استان تهران,...
نویسنده : نادر رفیعی بازدید : 78 تاريخ : چهارشنبه 18 مهر 1397 ساعت: 22:43